Veel gestelde vragen

 

 

Wat zijn Bakplakkers?
Bakplakkers zijn stickers (plakkers) die speciaal voor bakfietsen zijn ontworpen. Ze zijn er in verschillende maten en modellen.
 Op welke bakfietsmodellen passen de Bakplakkers?
Momenteel leveren we Bakplakkers voor de volgende bakfiets modellen:

  • Babboe Big,
  • Babboe City,
  • Babboe City Cargo,
  • Babboe Transporter,
  • Babboe Curve,
  • bakfiets.nl Cargo Long,
  • bakfiets.nl Cargo Short


Ik heb een ander model bakfiets, passen de Bakplakkers daar ook op?
Ja, je kunt de maten van je eigen bakfiets doorgeven. Wij maken de plakker(s) dan speciaal op maat.
 Hoe worden de Bakplakkers geleverd?
De levering van de plakkers gaat via PostNL. De losse plakkers worden per A4 enveloppe verstuurd en passen door de brievenbus. De grote plakkers worden in een koker verstuurd en passen niet door de brievenbus. Deze zullen als pakketpost bij je worden afgeleverd. Voor levering in het buitenland wordt meer porto berekend.

 Wat is de levertijd als ik mijn eigen foto of kindertekening toestuur?
Nadat je besteld hebt krijg je een e-mail als orderbevestiging. Nadat wij de foto hebben ontvangen krijg je binnen maximaal 3 werkdagen een digitaal voorbeeld via de e-mail ter controle. Als deze akkoord is zullen wij binnen maximaal 8 dagen de plakkers afleveren binnen Nederland. Bestellingen voor andere landen kunnen iets langer duren i.v.m. verzending.Ik heb geen orderbevestiging ontvangen?
Het kan zijn dat de e-mail met de orderbevestiging is tegengehouden door een spamfilter. Als je een e-mail stuurt naar info@bakplakkers met daarin je naam, telefoonnummer en datum van bestelling, dan nemen wij contact met je op.
 Past een pakket door de brievenbus?
De losse plakkers worden per A4 enveloppe verstuurd en passen door de brievenbus. De grote plakkers worden in een koker verstuurd en passen niet door de brievenbus. Deze zullen als pakketpost bij je worden afgeleverd.
 Zijn de Bakplakkers weersbestendig?
Ja, de plakkers zijn weers- en UV-bestendig. Voor een optimaal resultaat adviseren we de montage instructies op de site goed te volgen. 
 Zijn de Bakplakkers makkelijk op te brengen?
Ja, erg makkelijk! De bakfiets moet schoon, droog, stof- en vetvrij zijn. Verwijder (indien aanwezig) schroeven waarmee de bankjes en/of het afdekzeil zijn gemonteerd. Daarna kun je de bakfiets beplakken. Het beplakken kost je ongeveer 20 minuten. Klik hier voor een montage overzicht. (deze wordt ook met de Bakplakkers meegeleverd en kan je terugvinden op de site)Wat heb ik nodig om mijn bakfiets te kunnen beplakken?
Een (hand)doek, schroevendraaier, sopje, spons en een raamwisser (trekker).Zijn Bakplakkers weer te verwijderen?
Ja, je kunt de Bakplakkers verwijdereren. Je dient de stickers warm te maken met een föhn om ze vervolgens los te trekken. Ze zullen er niet in z’n geheel af gaan, maar in delen.

 

 

 

© 2017 - 2024 Bakplakkers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel